Handtas in bruin kroko leer uit de zeventiger jaren

Handtas in bruin kroko leer uit de zeventiger jaren

Handtas in bruin kroko leer uit de zeventiger jaren. De tas heeft 2 hengsels en een knip-sluiting en is gevoerd met suede. Het formaat is bijna vierkant, met voorvakken aan beide kanten. Deze handtas is gebruikt maar in nog in goede staat. Het is een stevige tas die onverwoestbaar lijkt ze is redelijk zwaar van gewicht.

NU €125

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, of laat een bericht achter

Handbag in brown crocodile leather made the 1970s

Handbag in brown crocodile leather made the 1970s. This purse has 2 handles and a snap closure and the lining is made in suede.. The format is almost square, with front pockets on both sides. This handbag is used but still in good condition. It is a sturdy bag that seems indestructible and she is quite heavy in weight.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: