Enrique Loewe Knappe vintage tas

Enrique Loewe Knappe vintage tas

Zoals van het luxe modebedrijf Loewe verwacht kan worden; onverwoestbare en degelijke kwaliteit; Deze tas is vintage en komt uit de jaren 90. Dit leren tasje heeft een lang hengsel en twee aparte compartimenten. Het is ontworpen door Enrique Loewe Knappe zelf, zijn ELK logo heeft van 1992 tot 1999 bestaan. Het leer is prachtig volledig krasvrij, wel met ouderdom slijtage her en der maar, nogmaals, het is van een onverwoestbare kwaliteit

€85

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, of laat een bericht achter


Meer over Loewe en ELK

Enrique Loewe Knappe (1912–2016) en Germán Loewe Knappe namen in de jaren dertig het bedrijf van hun vader over, zij zijn de derde generatie eigenaren van het merk Loewe. De ontwerper Vicente Vela kwam in 1958 bij het bedrijf werken. In 1970 creëerde Vela het Loewe-logo dat nu nog wordt gebruikt. Na veertig jaar, in 1997 ging Vela met pensioen hij werd opgevolgd door Narciso Rodriguez en die werd opgevolgd door diverse andere ontwerpers. ….

Enrique Loewe Knappe heeft Het ELK logo in 1992 geregistreerd het is in 1999 stop gezet. In 1996 werd Loewe volledig overgenomen door de LVMH groep. (lees alles wat je nog wil weten op wiiperdia.org) samenwerking met Gerardo Gonzales de huidige creative director van BoxSanSebastian ontwerp en coordinatie voor de collectie ELK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: