Vintage handtas in beige slangenleer Blok van Heijst Zumpolle

Tas gemaakt van beige slangenleer met labels aan de binnenkant van Blok van Heijst en Zumpolle uit de jaren zestig van de vorige eeuw. De handtas is rechthoekig en heeft 2 hengsels die mooi ver elkaar heen schuiven. De hardware is in goudkleurig metaal. De tas sluit op een ouderwetse manier, bijna een geheim slot. Het mechanisme is zo ontworpen dat je het hendeltje aan de zijkant alleen maar omhoog hoeft te halen. Hierdoor is de tas bij de hengsels mooi schoon gebleven, dat zie je niet vaak. De binnenkant is gemaakt van bruin leer en heeft aantal handige vakjes met daarin nog een spiegeltje en een portemonnee. Ziet er allemaal no uit als bijna nieuw, vermoedelijk was dit een uitgaans tasje; niet zo vaak gebruikt en met handschoenen gedragen.

€175

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, laat een bericht achter, Of klik HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: