Pink Fascinator hoedje van Graham Smith at Kangol

Pink Fascinator hoedje van Graham Smith at Kangol

Deze Fascinator in pink, is een ontwerp van Graham Smith voor Kangol Diffusion, met een extra label van het Engelse warenhuis Harrod’s aan de binnenkant. Het is een schattig klein hoedje van zijde met ingeweven stippen; een jaquard. De plooien worden bijeen gehouden door een strik in dezelfde stof. Aan de binnenkant zit een elastiekje zodat t op je hoofd blijft zitten. Een prachtig gemaakt hoedje uit vermoedelijk de jaren tachtig. Een super accessoire!!

In mint condition fits all sizes

€85

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, of laat een bericht achter

Graham Smith

In 1967 heeft Graham Smith zijn eigen merk opgezet, hij maakte hoeden voor the rich and famous waaronder Elizabeth Taylor en Barbara Streisand. Zijn ontwerpen vzijn ook opgenomen door mode merken, waaronder Zandra Rhodes

Graham Smith was appointed consultant design director at Kangol in 1981, helping to turn around the company’s fortunes during the following decade.Among his most photographed hats of this era was Diana Princess of Wales’ military-style design. Kangol’s profile rose even more with the rise of the sportswear trend and the kangeroo logo (introduced during Smith’s tenure), appeared on bucket hats worn by the likes of musicians Run-DMC and the Beastie Boys.

wikipedia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: