Christian Dior Goldtone Logo necklace 1996-2005

Christian Dior Goldtone Logo necklace 1996-2005

Christian Dior lange ketting met een abstracte monogram hanger. Een prachtige ketting!
Het geheel is gemerkt met Dior C. Het mini CD logo bij de sluiting is gesigneerd met Chr. Dior.

€135

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, of laat een bericht achter.


Authenticiteit

Omdat ik deze ketting op een rommelmarkt uit een berg sieraden heb gevist, kan ik niet 100% zeker zijn of deze ketting authentiek is. Ze voelt zwaar en is mooi gemaakt, ik ben voor 95% zeker dat dit een origineel Dior bijoux is.

Na enig research online heb ik weinig dezelfde soort gezien, een paar, letterlijk 2, op een Japanse site en bij Vesttiare Collective. De foto van de oorbellen heeft hetzelfde ontwerp logo en ze komen met een Dior kaartje. Echter hiervan heb ik geen foto van de achterkant van de oorbellen kunnen vinden dus ook geen merkjes. Dior ketting, in research op echtheid, tips zijn welkom.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: