Staartje Prik Het kinderspelletje uit de jaren zeventig

Staartje Prik Het kinderspelletje uit de jaren zeventig

Staartje prik of Ezeltje Prik een blindeman spelletje voor kinderen wat vroeger vaak op verjaardag partijtjes werd gespeeld. Het werkt als volgt: hang de poster met t ezeltje erop aan de muur. Om beurten moeten de spelers met een blinddoek voor de losse staartjes zo dicht mogelijk bij de rode cirkel prikken. Een simpel principe maar met gegarandeerde pret!

Gemaakt door Jumbo door Hausemann en Hotte BV Amsterdam. Dit spel is compleet, met poster, staartjes, lineaal (maatlatje), gebruiksaanwijzing en met zelfs het garantie bewijs er nog bij. Zoals op de foto’s te zien is; het geheel is in prima staat, op wat prik-gaatjes her en der daargelaten.

ouderwets spelletje €25

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, of laat een bericht achter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: