Liberty zijde stropdas grappige mini mensjes

Liberty zijde stropdas grappige mini mensjes

Vintage stropdas van Liberty of London in zijde met een print die opgebouwd is uit warme kleuren. Op een afstand zie je niet echt wat het voorstelt. Maar dichterbij zie je de illustraties beter, het zijn grappige mini mensjes; een soort circus figuurtjes en dieren, ingekleurd met geel, blauw, zwart, petroleum-groen en bruin geplaatst op een warm oranje ondergrond. De voering is blauw met ingeweven Liberty logo.

Made in Engeland 100% silk
Formaat: breedste gedeelte onder: 9,5 cm lengte: 72 cm dubbel gemeten.

€35,-

Geinteresseerd? Stuur een DM via instagram, laat een bericht achter.

Liberty of London

Liberty of London is een Engels warenhuis dat bestaat sinds 1875 en is opgericht door Arthur Lasenby. Naast een warenhuis is het merk Liberty een bekende producent (en groothandel) voor gedessineerde stoffen.

The building is now a heritage listed London icon and today, Liberty is famed for its directional design, cultural collaborations and inspiring curation. Our dedicated in-house design studio is still at the core of all that we do, hand painting and creating our beautiful prints, and reworking finds from the 45,000-strong archive.

libertylondon.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: