Exquisite koperen armband met gesp

Exquisite koperen armband met gesp sluiting, in het midden een bewerkte rand met blaadjes in Victoriaanse stijl. De armband is verstelbaar naar 2 maten. en gesigneerd ‘Exquisite’. De tijd heeft zichtbaar zijn werk gedaan op dit sieraad, wat vooral aan de binnenkant te zien is.

€49

Exquisite

Het Britse kostuum sieraden merk ‘Exquisite’ was gevestigd in de stad Solihull van 1914 tot de sluiting in 1970.

“The Exquisite Vintage costume jewelry became especially popular after the Second World War. Normally, Exquisite hand enameled jewellery is recognized original, high-style standard, level and quality. Though the main brand name was Exquisite, they also produced Mirella and originally Myths and Magic by the Tudor Mint. They also produced the sterling silver souvenir charms for tourist visiting the UK. Exquisite costume jewellery was hand painted enamel, or made of gold or silver plate. The Exquisite jewellery is desirable, rare, expensive and collectible today.” (via Kaleidoscope effect)

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: