About

Sales | Verkoop

Alle items op deze site zijn te vinden op marktplaats.nl en/of in vitrine 402 van het Antiekcentrum Amsterdam (voorheen De Looier) aan de Elandsgracht. Het makkelijkst om mij te bereiken voor vragen is via Instagram: @friperiejansen

About | Over Friperie Jansen

Friperie Jansen is de collectie vintage-de-luxe modeaccessoires van Ms Jansen. Vintage fashion van goede kwaliteit Tassen, shawls, hoeden, schoenen, boeken en diverse kleine items.

De start van een collectie

Als jong meisje was ik al fan van de esthetiek uit de veertiger – en vijftiger jaren. De films, de kleuren, de tijdschriften, de mode. In de stad waar ik opgegroeid ben was een winkel waar ook tweede-hands kleding uit die periode werd verkocht: Friperie Anna & R. De jurk die ik daar had gevonden voor de jaarwisseling van 19XX heb ik nog steeds. Je kan je dus misschien wel voorstellen dat mijn collectie ‘vintage’ artikelen in de loop van de jaren flink gegroeid is. Met Friperie Jansen deel ik mijn collectie, ook door een deel door te geven.

The opening of Friperie Jansen is a fact! I am a collector of everything vintage (deluxe) and fashion related. Today we have dresses, shoes, purses and bijoux in store for you. All the items are unique, collected by Friperie Jansen throughout the years, they are vintage or antique: in any case they are second hand, always in good condition. Friperie Jansen is based in Amsterdam, The Netherlands, that’s the reason we carry mostly European quality goods.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: