Snoopy Shopper Bag

Snoopy Shopper tas

Vrolijke shopper tas met een Snoopy dessin. De achtergrond van het dessin is knalroze, de overige details zijn zwart. Die kleurstelling schreeuwt negentiger jaren! Verder is de tas licht gewateerd en doorgestikt. De binnenkant is van plastic materiaal, die is dus nog schoon! De ritssluiting aan de bovenkant is van YKK (hoge kwaliteit). Aan de buitenkant zitten 2 zakjes een sluit met een rits de ander met een klepje. Waarschijnlijk een strand of zwemtas, aangezien Snoopy een zwembandje draagt, maar ook leuk om mee te winkelen in de winter, waarom niet?

Formaat: 30×50 cm Diept: 14 cm Hengsel: 25 cm

€15,-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: